Варненци с горчивина: Това е най-новата "туристическа атракция" в града

Автор: Димитър Щерев
Коментари (12)
11:41 / 19.03.2024
17346
Ако преди десетилетия е била Перлата на Черно море и Морска столица, то сега е Раят на боклуците. Това с горчивина коментират варненци, които през почивните дни са излезли на разходка около града, но са се натъкнали на поредното незаконно микросметище, на което изпратиха снимки до Varna24.bg.

Варна е с пребогато културно-историческо наследство, но и богата на много боклуци. И тъй като милеещите за опазването на природата в града са много, но повечето са силни на думи, а не на дела, а и самосъзнанието на масата варненци не функционира както трябва, то поне да извлечем изгода от кочината в която живеем, иронично допълват хората.

Който и да е кмет, който и да е управленец, който и да е министър-председател или президент, докато не се научим да пазим и опазваме мястото, където живеем, то няма да се оправим, пишат още хората в сигнала си до Varna24.bg.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).