Варненци зъзнат в градския транспорт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (18)
09:25 / 22.06.2015
4290
Мощни климатици в градския транспорт на Варна разболяват малки и големи, сигнализираха читатели на Varna24.bg. 

"Пътувахме с детето ми, което е на три години, в събота по линия 118 от "Владиславово" до Червения площад. Когато се качихме в автобуса ми направи впечатление, че е доста хладно, затова сменихме няколко седалки, тъй като малкия беше болен само допреди седмица. Оказа се, че не отворените прозорци са проблем, а силно увеличения климатик. Облякох детето, но аз самата замръзнах и помолих контролата да предаде на шофьора, че е много студено. Тогава тя самата сподели, че е със схванат врат, но заради "комфорта" на пътниците се налагало да търпи. Въпреки това жената каза на водача, че има оплаквания, но климатикът не бе изключен. Вечерта детето ми вдигна температура, наложи се отново да му бъде изписан антибиотик и сега плащам на жена, за да го гледа у дома, защото болен не мога да го изпратя на детска градина", споделя ядосана майка. 

Със сходен случай ни писа и младеж, който се качил от спирка "Явор" в автобус № 148 късно вечерта в събота. Тогава над морската столица се изсипа пороен дъжд и момчето се качило в автобуса мокро да кости. Вместо да се стопли обаче, младежът се разтреперил съвсем, защото шофьорът бил усилил "до дупка" не само радиото, но и климатикът.

Вярно е, че е трудно да се угоди на всички, особено когато става въпрос за градския транспорт, но винаги има начин да се спазва златната среда и да се постъпва адекватно, коментират още читателите ни. Може би няма да е зле да бъде регламентирана с общинска наредба и температурата, която да поддържат шофьорите в обществените возила.

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).