Варненец: Дълги опашки се вият в студа пред КАТ-Варна, а вътре гишета стоят празни

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
16:26 / 16.11.2020
8365
Читател на Varna24.bg отправи апел за създаване на по-добра организация при обслужването на гражданите в КАТ-Варна. Ето какво съобщава той:

"Пред КАТ-Варна се вият дълги опашки. Аз лично отидох, за да получа фиш. Хората не спазват нужната дистанция, стоят в студа на разстояние около 50 сантиметра един от друг, струпани около вратата и всеки припира да влезе по-бързо вътре. Пропускателният режим обаче е ограничен по обясними причини. 

Проблемът е, че няма отделни опашки за различните гишета. Никой не информира вътре какво се случва. Оказва се, че докато някой виси един час на студа, заедно с "компанията" отвън, вътре гишето, на което може да бъде обслужен, е празно.

Добре е някой да информира хората, когато се освободи дадено гише, за да се избегне излишното струпване на хора и в това вирусно време не се създава допълнително напрежение и предпоставки за разпространение на всякакви вируси, включително и коронавирус", гласи сигналът до медията ни.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).