Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненец избива животни, комшии вдигат ръце от него
Автор: Екип Varna24.bg 16:49 / 06.09.2010Коментари (0)1019
© Varna24.bg
Преди година, на 5 юни, в кв. "Христо Ботев" във Варна мъж застрелва домашния любимец - котка сиамка, на своя съседка пред детето й. Осъдили го, но останал на свобода и продължил да стреля по котки, кучета и птици, а детето до днес не смее да излезе само от вкъщи заради преживения ужас. Историята разказа пред Информационна агенция КРОСС неговата майка.

"Комшията ми живее срещу нас. Имахме сиамка в къщи и я пускахме от време на време навън. Веднъж влязла в двора му и той я застреля. Детето ми беше навън и играеше. Той застреля котката пред него и още едно детенце", разказа майката.

Веднага след случилото се семейството подало жалба в Първо районно управление във Варна. От Полицията взели пушката и завели дело по бързата процедура, която продължила една година. Въпреки това Вълчо Кърджилов остава на свобода.

"Въпреки това човекът продължава да тормози децата. Птичка да кацне на дърво се стреля, животни където има се стрелят. Този човек е нещо страшно и никой не може да го спре", разказа майката.

След поредните подадени жалби се завело още едно производство срещу Кърджилов, за да се установи дали е психически устойчив. Оказало се, че е напълно здрав и следователно носи отговорност за действията си. Въпреки това обаче преживеният стрес не напуска 7-годишното дете. "Детето ми не смее да излезе на улицата", сподели майката.

"Мисля, че е насочено срещу нас. Преди години е имал проблеми със свекърва ми. Сега вече откакто съм тук, 10 години, той прехвърля злобата на мен. И тъй като аз не съм човек, който не опонира отсреща, той използва по-слабия от мен, в случая детето и котката. Той и другите ги гони, но при нас е нещо страшно. Аз не мога да ви го опиша това", каза още тя.

Майката заяви, че се опитва да спазва законния ред в спора си с убиеца на котката й, "но явно никой не обръща внимание за нищо".

"Никой нищо не прави. Няма как да докажа, че наистина той го прави това нещо. Нито мога да го заснема, нищо не мога да направя, защото той издебва едни моменти когато или аз съм на работа, или съм вътре вкъщи. Аз докато сваря да реагирам, че детето е навън. Той е много хитър и умен, за да действа пред свидетели", разказа потърпевшата.

Потърсихме за коментар по случая говорител на МВР-Варна. От там обаче ни съобщиха, че не могат да коментират случая.

Източник: Агенция Кросс









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Закупуване на самолети F-16
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Евроизбори 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: