Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненец обясни защо най-много харесва Пловдив, но работи в София!
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 04.05.2017Коментари (17)5909
© Varna24.bg
Информацията, че Варна е трета по брой на жители в страната предизвика оживена дискусия. Днес публикуваме мнението на един варненец, който споделя вижданията са за развитието на Варна, София и Пловдив:

Така, сега искам внимателно да прочетете какво ще напиша. По принцип съм от Варна, в смисъл, че съм роден, израснал и живял доскоро там, макар и да не са ми оттам корените. Сега живея и работя в София по простата причина, че "София е България" и само тук от цяла България си намерих подходяща и що-годе добре платена работа. Но от големите градове винаги Пловдив най-много ми е харесвал като град, което включва инфраструктура, архитектура, дори климат и природа. 

Не на последно място и че хората много повече ми допадат в Пловдив, защото са земни, общителни и с чувство за хумор, а не студени и самонадеяни като повечето във Варна и София и мислещи се за господ само защото живеят на територията на един от тези 2 града. Дори това, че лятото част от юни и септември, и по-голямата част на юли и август, е малко по-горещо в Пловдив не ми е проблем. За съжаление обаче живеем във връзкарска държава и ако нямаш връзки, си само за до под кривата круша. А аз в Пловдив ги нямам, та затова не можах да се реализирам и заживея за постоянно в този град, а съм в София, но се радвам, че поне не съм във Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отишъл в Софето и седнал да ни занимаварџ?‚рџ?‚рџ?‚Аз си обичам морето и града и изобщо не ми дреме на този г-н колко му е противна Варна.Един негатив по-малко-супер :)
+2
 
 
Ниските заплати не са само в Пловдив! Дереджето навсякъде е плачевно! В това число , обаче изключвам София!
+1
 
 
Да така най хубавия град в България но с най ниски доходи!
+2
 
 
В Пловдив е трудна професионалната реализация и заплащането на много ниски нива.Така че лично аз гледам към други,не по-лоши европейски градове и локации.Светът е глобален,а тук статуквото е липса на реализация и правов ред съчетано с закостенял български манталитет.
+3
 
 
Най -хубавият град в България,с прекрасни хора..
0
 
 
хубав град и ниски заплати , на всички ни е ясно,...
на 04.05.2017 г.
+3
 
 
Браво приятелю. Аз съм кореняк Пловдивчанин. Живял съм и в София и във Варна и Бургас , но като Пловдив друг град няма. Вярно че трудно се намира добре платена работа, но пък наистина тук сме хора. В София ги питаш за посока, а те все не знаят. Във Варна са малко по човечни от софиянци, но и те като морето са на приливи и отливи. Браво на г-н Христов, че е споделил своето мнение за нашия прекрасен град. ООО и Любче, като не можеш да кажеш нещо хубаво, по добре не казвай нищо.Plovdiv24 не е жълта преса и не се занимава с клюки и измислени истории. И защо писмото да е лишено от съдържание. Това не е роман , а просто споделено мнение на човека.
+2
 
 
Тъй като някой в сайта е споменал, че въпросния човек не съществува, и е едва ли не измислица, че някой го е написал, искам да кажа, че това изобщо не е така. Не мога да отговоря на госпожа/госпожица "luba" като коментар на публикацията в сайта, защото е необходимо да си правя регистрация в него, а не ми се занимава да го правя, та за това тук ще отговоря. Такъв човек съществува, и това съм аз. И не мисля, че това, че съм обиколил цяла България и имам наблюдения къде какви са хората ме прави "доста ограничен идиот", първото което искам да й кажа, и второто е че нямам абсолютно нищо общо с тази публикация, дори съм много изненадан, че изобщо са решили да публикуват написаното от мен. И трето последно, но не и по важност, нека ми каже въпросната дама, защо ако наистина не са толкова важни връзките и парите в днешно време в България, за да успееш, защо в София малко или много успявам и в лично и в професионално отношение, при условие, че имам някои хора зад гърба си тук, а в Пловдив и изобщо в цялата провинция съм до под кривата круша при условие че нямам връзки или поне не достатъчно.
+5
 
 
Люба, ти сериозно ли говориш , за почти всяка що годе добре платена работа се изисква някой да те препоръча, в малки случаи всичко зависи от теб, колкото и да си компетентен и знаещ...по принцип, който не е търсил персонал, само той не знае какви хора се явяват на интервю и колко е трудно да се намери подходящ човек за работа.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: