Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненец обясни защо най-много харесва Пловдив, но работи в София!
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 04.05.2017Коментари (17)5966
© Varna24.bg
Информацията, че Варна е трета по брой на жители в страната предизвика оживена дискусия. Днес публикуваме мнението на един варненец, който споделя вижданията са за развитието на Варна, София и Пловдив:

Така, сега искам внимателно да прочетете какво ще напиша. По принцип съм от Варна, в смисъл, че съм роден, израснал и живял доскоро там, макар и да не са ми оттам корените. Сега живея и работя в София по простата причина, че "София е България" и само тук от цяла България си намерих подходяща и що-годе добре платена работа. Но от големите градове винаги Пловдив най-много ми е харесвал като град, което включва инфраструктура, архитектура, дори климат и природа. 

Не на последно място и че хората много повече ми допадат в Пловдив, защото са земни, общителни и с чувство за хумор, а не студени и самонадеяни като повечето във Варна и София и мислещи се за господ само защото живеят на територията на един от тези 2 града. Дори това, че лятото част от юни и септември, и по-голямата част на юли и август, е малко по-горещо в Пловдив не ми е проблем. За съжаление обаче живеем във връзкарска държава и ако нямаш връзки, си само за до под кривата круша. А аз в Пловдив ги нямам, та затова не можах да се реализирам и заживея за постоянно в този град, а съм в София, но се радвам, че поне не съм във Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Veliko Hristov
премахни филтъра

+2
 
 
Тъй като някой в сайта е споменал, че въпросния човек не съществува, и е едва ли не измислица, че някой го е написал, искам да кажа, че това изобщо не е така. Не мога да отговоря на госпожа/госпожица "luba" като коментар на публикацията в сайта, защото е необходимо да си правя регистрация в него, а не ми се занимава да го правя, та за това тук ще отговоря. Такъв човек съществува, и това съм аз. И не мисля, че това, че съм обиколил цяла България и имам наблюдения къде какви са хората ме прави "доста ограничен идиот", първото което искам да й кажа, и второто е че нямам абсолютно нищо общо с тази публикация, дори съм много изненадан, че изобщо са решили да публикуват написаното от мен. И трето последно, но не и по важност, нека ми каже въпросната дама, защо ако наистина не са толкова важни връзките и парите в днешно време в България, за да успееш, защо в София малко или много успявам и в лично и в професионално отношение, при условие, че имам някои хора зад гърба си тук, а в Пловдив и изобщо в цялата провинция съм до под кривата круша при условие че нямам връзки или поне не достатъчно.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Великден 2024 г.
Зърнената сделка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: