Варненец осъмна със семейството си на турски плаж след евакуация заради пожар

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
13:17 / 04.10.2021
4606
Лъчезарният Павлин Косев, председател на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите във Варна, осъмна със семейството си на плажа в турски курорт след евакуация заради пожар, научи Varna24.bg.

И в тази не особено приятна ситуация Косев споделя за случилото се в Бодрум, Турция, с усмивка, като успява да похвали за бързата реакция служителите на хотела, където е отседнал с близките си. 

"Добро утро! Снощи спах под звездите, аз и цялото ми семейство за 500лв. нощувка...беше невероятно!

Имаше пожар в близост до 5-звездния ни хотел, за броени минути успяха да ни извадят на плажа, всеки си взе най-ценното...аз избрах документи, пари и микрофона..СТРАХОТНА ОРГАНИЗАЦИЯ!

За секунди събраха персонал, извадиха от склада стотици одеала, пищимали...разделиха гостите да нямало струпване заради Ковид, на 3, 4 места импровизираха мокър бюфет за топли напитки и стотици минерални води, ситничарите започнаха да вадят топли закуски...над 1000 човека бяха евакуирани в 03:30ч...беше много вълнуващо...06:00 се прибрахме в апартамента с ваучер за допълнителна бонус нощувка!", сподели Павлин Косев във фейсбук. 


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).