Варненка: Агресивен олигофрен напада жени на спирката срещу Мебелната палата

Автор: Пламена Николова
Коментари (13)
14:45 / 30.11.2017
14268
Разтреперана жена сподели за Varna24.bg преживяният ужас от нападението на "агресивен олигофрен", както самата тя описа мъжа, който се е нахвърлил върху нея на автобусната спирка до Изчислителния център срещу Мебелната палата във Варна.

Неприятната случка е станала днес около 12.40 часа. Жената говорела по телефона, докато чакала автобус на спирката, затова не обърнала внимание на приближаващия се към нея младеж с видимо недобро психическо състояние. Стреснала се, едва когато момчето буквално се блъснало в нея и занареждало: "Дай един лев, дай пари, дай лев ти казвам...".

"Нямам" отвърнала и се опитала да се откопчи. Тогава младежът преградил пътя й и се развикал: "Нямаш значи, как нямаш, давай ти казвам." Жената прималяла от уплаха и обещала да му даде пари. Опитала се да се дръпне настрана, за да бръкне в портмонето си и даде пари на нападателя, за да я остави на мира. В този момент мъж на средна възраст, който стоял наблизо се спуснал и избутал агресивния младеж, който обаче упорито си чакал обещаното.

Жената била толкова изплашена, че бутнала два лева в ръцете му и се дръпнала настрани. Мъжът, който помогнал да изгонят разяреното момче и обяснил, че късно разбрал какво става, затова реагирал веднага щом чул да се повишава тон. Станало ясно, че това не е единичен случай и същото лице обикаля и проси агресивно пари като плаши до смърт жени по спирките.

Жената обясни, че била толкова изплашена, че не съобразила да му направи снимка, но го описа като нисък, слаб, с обръсната глава, лилави дънки и розово яке.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).