Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Варненка: Нощите ни се кошмарни заради някакви идиотчета, полицията бездейства
Автор: Екип Varna24.bg 08:52 / 11.06.2014Коментари (76)17917
©
Читателските сигнали към Varna24.bg буквално "валят" от недоволни граждани от случващото се в морската столица. Ето какво ни пише жителка на Варна:

Кошмарните нощи за живущите около Пикадили център започват след 23 часа и до сутринта. Снощи (б.ред. 9 юни) беше поредната такава нощ. Събират се гаменчета със скъпи (и не чак толкова) коли, купени от тати и се започва - първо с пускане на силна музика, повече чалга, смехове, викове. Събират се на групи, но това бледнее пред другото, което следва. Започва се едно въртене на коли, свирене на гуми, форсиране, бибибкане и какво ли още не. И това не е само на паркинга на Пикадили, а също по "Битоля","Брегалница"(забележете пред Второ Районно Управление на МВР). Прясно асфалтираната "Цар Освободител" сега се превърна в много удобна писта за техните изпълнения. Не си мислете, че не се обаждаме на "Органите на реда", в кавички разбира се, защото нищо не правят за спокойствието на гражданите, които им плащат заплатите. От години (не от вчера) им звъним през безсънните нощи. Какви ли не оправдания съм чувала от дежурните на Второ РПУ, че нищо не можели да направят, защото нямало престъпление. Извинете, но нарушаването на обществения ред мисля, че е по-голямо престъпление от това дали домашното ви кученце няма чип например. Домашните животинки на никого не пречат, докато тези идиотчета (безработни) разбиват нервната система на стотици хора не само в нашия район. Тази сутрин (б.ред. 10 юни) в 3 ч. отново звънях на Второ РПУ, а те ми казаха, че вече са изпратили колегите си, явно са се обадили доста изнервени хора. Дежурният полицай ми отвърна пак, че нищо не могат да направят, освен да ги разгонят за момента и нямало как да им ограничат достъпа до паркинга на Пикдили. Ве

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на novini@varna24.bg или на телефон 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило впечатление в нашия град и считате, че трябва да бъде отразено.

днъж един дежурен беше ми казал: "Ами обаждайте се, госпожо". Представете си само, няма да спим, а ще се обаждаме в Полицията в 1,в 2,в 3,в 4, според случая. Нямам повече думи освен в заключение да кажа,че съм се родила в град, който БЕШЕ добър за живеене. Всички казват, че България не е държава, пък аз за една Варна съм седнала да пиша. И нищо, че съм родила трима сина на тази държава,  а тя ги изгони в чужди държави да търсят късмета си.Ние пък тука сме принудени да търпим какво ли не. Главните герои сигурно ще си поспят цял ден, защото не е лесно цяла нощ да въртиш гуми и да тровиш хората, които сигурно като мен са заспали към 4 и са станали в 7, защото трябва да работим, а как, само ние си знаем. Не ми се мисли как спят милите хора, чиито деца загинаха под гумите на колите на други изроди. Някой вярва ли, че всичко ще си дойде на мястото? То за какво ли да живеем без вяра!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.06.2014 г.
-1
 
 
Във Варна не се спи е там на село ходите с кокошките да ставате ;)
Aнонимен
на 12.06.2014 г.
-1
 
 
То пи вашета логика:Защо линейките, пожарните и т.н. имат сирени.. Тез хора и те намерили да ми умират посред нищите.. Не можаха да изчакат да стана за работа и тогава да звънят на 112...
Aнонимен
на 12.06.2014 г.
0
 
 
Ех.. То бива, бива ама като вашета простотия няма... Бабче, оспокой малко страстите.. Това, че техните интереси са по-различни от вашите не ги прави такива, каквито ги описвате! Полицията какво може да им направи, че нея ще критикувате? Задавали ли сте си въпроса: защо колите са толкова шумни? Като ви пречи шума от тях, какво правите долу на центъра? Като ви дразни осъдете производителите на автомобили..Или пък така няма да има какво да ви вози мързеливите задни части до където и да било.. Полицията няма за какво да им напише акт :) Така, че когато започнете пак да хленчите срещу полицията, се замислете дали поне веднъж не сте нарушили закона, пречейки на околните.. Другото което е Полицията няма право да им ограничи достъпа до паркинга, тъй като той е частна собственост.. :) Относно въпроса за преместването на мероприятията: Защо пък да ги местят в крайните квартали? Хората живеещи там са по-нископоставени от вас ли? Баровци!
Aнонимен
на 11.06.2014 г.
0
 
 
мале мале всичките олигофренчета дето пишат от анонимни профили мога да им кажа че не възпитянието е виновно а простите им кратуни как може толкова наглост направо чудо ченгетата ей такива като ги хваната в крачка трябва като едно време в районното и с сапуна и чорапогащника мама ви олигофрени заради вас селяни сме на този хал...
Aнонимен
на 11.06.2014 г.
-1
 
 
Незадоволеното лелче,дето й е много шумно да вземе да си сложи дограма ;) нали и тримата й синове са гурбетчии ;) все за на мама апартамента ще намерят някой лев за дограма ;) Пък ако много обича уединението,тишината и да е обкръжена от нейни съмишленици и набори има няколко места във Варна като за нея- в к.к.Св.Константин и Елена и в к.к Златни пясъци, м-т Баба Алино ;) мога даже и номер да дам за връзка ;)
0
 
 
Ами то писта си има бе мойто момче!Само че там ще станат за смях!Има си дни на картинг пистата,отиваш,плащаш и караш.Кеф ти ръчни,кеф ти дрифт...да ама Не
Aнонимен
на 11.06.2014 г.
+1
 
 
Добре де, не може ли да се заведе дело срещу МВР Варна за неспособност да си изпълняват задълженията вменени им по силата на закони в Републиката ? Като осъдят 3-4 "висши" ръководители и 20-30 редови полицаи, следващите няма да чакат да им се обадят сякаш са слепи и глухи. Няма ли някакви точки в закона, по които служителите на МВР да бъдат осъдени за престъпно бездействие и непротиводействане на престъпността, която се случва под носовете им ? Също така ще е доста добре всички заподозрени от редиците на МВР да бъдат наместени на минимални заплати за 3 до 6 месеца с цел проверка на лоялността им към обществото и към МВР - мисля че ще има добър изтрезвителен и изправителен ефект - който не се справи да бъде веднага понижаван в длъжност и на още по-ниска заплата. Ние, данъкоплатците, не сме съгласни да плащаме заплати на нищоправещи органи на реда и ще им търсим сметка в съда. Всеки служител на МВР подложил на съмнение превъзходството на представителите на обществото и данъкоплатците трябва незабавно и безпрекословно да бъде отстранен от служба до доказване на неговата лоялност и подчинение на нас, данъкоплатците.
-1
 
 
Аз-съм Споко ....ти си двойник на Илиян чалгата:Д
Aнонимен
на 11.06.2014 г.
-1
 
 
Каква заплата плащате ВИЕ на полицаите,бе идиоти непоръбени!Я малко слезте на земята!!!То това да не са ви уестърните от дивия запад,дето шериф е равносилно на господ!И да пратят патрул какво става?Ще ги изгонят за момента и после с нови сили пак се връщат ...Какво ви е виновна полицията и държавата?Виновни сте си ВИЕ,че не сте възпитали поколението,което сте създали!Щото много е лесно-"Държавата е виновна" Държавата се ВМИРИСА благодарение на ВАШЕТО поколение-искахте свободия и безнаказаност-ето ви я!!!Ето ви възпитание,ето ви уважение-това е нашата отплата,че ни оставихте без бъдеще!И аз ще ръмжа с колата си и ще гаменствам-и то не заради нещо друго,а защото мога!Мога заради реда,който Вашето поколение установи :)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Великден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: