Варненка се жалва на кмета за блокирана алея в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:26 / 04.05.2016
3202
Варненка се жалва в социалната мрежа срещу преградена алея в Морската градина. През почивните дни в профила на кмета Иван Портних жената е написала:

"Господин Кмете, честит празник! В днешния празничен, па макар и дъждовен ден, излязох на разходка с бебето си в Морската градина в Най-добрия град за живеене и ето на какво се натъкнах:
 
Алеята, по която се влиза в градината откъм Пикадили парк беше затрупана с огромна купчина пръст, така че нямаше място да мине пешеходец, да не говорим за детска или пък недай си Боже инвалидна количка. Потърсих отговорното лице, за технически ръководител ми се представи един тип, който изглеждаше по-зле от работниците и не беше в състояние да завърши едно смислено изречение. 

Та през кълба от цигарен дим това лице ми каза "Не виждаш ли, бе госпожа, туй е строителна площадка, строим тука!". 

Ми не - не видях да е строителна площадка. Има си цял закон, в който е описано как се обозначават строителните площадки, но явно техническият ръководител не беше чувал за него. 

Това обаче го оставяме настрани. Най-наболелият ми проблем беше (не какво се строи, как се строи, защо се строи и т.н. - въпроси, на които този тип едва ли може да даде смислен отговор), а защо въпросната купчина пръст е изсипана така безхаберно, че препречва цялата алея и по нея не може да мине дори котка! Отговорът - Че кой ще иска да минава по тая алея и да се разхожда в тоя дъжд!!! Компетентен, разумен отговор!!! 

Обърнах внимание, че цялото това безумие можеше пак да си се случва, но да оставят един проход, примерно една трета от алеята, по който все пак хората да минават ... На снимките можете да видите "прохода", които все пак работниците бяха прокопали след около час... Лично за мен това е подигравка с хората! Ако вие не знаете за това копаене (не мога да го нарека все пак строителна площадка) в Морската градина, това говори много зле за вас. Но ако знаете - това говори още по зле!!! 

Така ли се случват нещата в Най-добрия град за живеене? Некадърност и недомисленост прозира през всички "проекти", на които ставам свидетел в последно време", е написала възмутената гражданка.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).