Варненските данъчни разпродават над 5900 литра алкохол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:08 / 24.12.2019
1867
5932 литра алкохол и алкохолни напитки продава на търг с тайно наддаване варненската дирекция на Националната агенция за приходите.

Но собственик се търси на отнети и изоставени в полза на държавата най-различни видове напитки - водка, ракия, бренди, ром, текила, уиски, джин, ликьор, мента, мастика, коняк, вино, вермут, и др.

Алкохолните продукти се продават на 4 групи и се съхраняват в бидони в складове в Русе и Варна. Общата им стойност е 1036 лева, според цената, от която ще започне тайното наддаване, съобщава Дарик.

За участие в търга се допускат само лицензирани складодържатели, притежаващи валиден лиценз за управление на данъчен склад за производство и/или за складиране на акцизни стоки издаден от Агенция “Митници"

Предлаганите за възлагане чрез търг с тайно наддаване алкохолни напитки подлежат на преработка, която се извършва с цел последващата им реализация като годен краен продукт или тяхното оползотворяване по друг подходящ начин, включително деструкция.

НАП Варна продава акцизните стоки без гаранция и без приемане на рекламация за липса на качество, тегло, мярка, брой или грешки в наименованието на стоката, нейното състояние, състав или алкохолен градус.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).