Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Венцислав Сивов, ВМРО: Децата ни не са опитни зайчета! За Радев и министрите му явно са само касичка за пари!
Автор: Пламена Николова 12:40 / 08.11.2021Коментари (2)1594
© Фейсбук
Г-н Радев, моля Ви обърнете внимание на министрите си, които прекрачиха границата на хуманизма и морала, посягайки върху децата ни. Те не са ваши опитни зайчета, те не са касичка за пари и обществени поръчки – това е нашето бъдеще и нито Вие, нито който и да е държавник няма право да експериментирате с тях.

Това заяви кандидатът за народен представител от листата на ВМРО – БНД в 3-ти МИР – Варна Венцислав Сивов. Той посочи, че от средата на тази седмица най-малките ученици могат да се върнат към присъствено обучение, но за да имат тази привилегията ще се налага да им се правят два пъти тестове в училище.

“Това не е гавра само с децата ни, това е гавра с обществото ни. Служебният кабинет проспа цялото лято, а можеха да инициират силна информационна кампания на тема COVID - 19.

Но не, те се вълнуваха само и единствено и само от президентските избори, а след тях - потоп. А това, че с тези тестове детската психика страда, че няма яснота кой ще им прави тестовете, всичко това няма значение за властимащите. Те се вълнуват от избори, а другите проблеми, които разтърсват държавата дори не фигурират в списъка с тревогите им.

Нищо друго не е от значение за Служебното правителство освен да осигурят втори мандат на Радев. Е сега на неговата съвест трябва да лежи всичко това, което се случва в здравеопазването, икономиката и образованието на страната ни. Но аз не мога и няма да се примеря, че децата ни стават жертва на безхаберие и болни амбиции. 

В момента общественото ни е толкова силно разединено, заради неадекватната ковид политика на Радев и СИЕ, че хората вече не знаят кой е правилният начин да реагират. Ние от ВМРО се борим за обединение на българите, за достоен живот, а в случая с децата искаме да видим активна комуникация с родителите, които да дадат предложения и да те да бъдат обсъдени със съответните институции , защото говорим за техните деца. 

Рядко си позволявам да изказвам толкова крайна позиция, но това, което виждам в последните месеци у нас е налагането на сталинистки режим, който има една единствена цел – да уреди сега действащия президент с втори мандат. И този втори мандат има следната цена: по-високи сметки за ток, здравна и образователна криза, на икономически колапс", категоричен бе Венцислав Сивов. 

Той посочи, че миналото лято хората са излезли с искане на промяна и тя е дошла и е довела разруха. 

“Тази промяна докара безработица, докара увеличение на цените на тока, на газа, на храните. Тази промяна смачква здравната система и убива образованието. Тази промяна раздели хората.

Говорят ни, че децата били най-важното за тях, че много се вълнували от здравето им. Като се вълнуват толкова много, какво правят те за нашите деца? Ние от ВМРО спазваме обещаното и веднага давам пример: Приетото по предложение на ВМРО връщане на част от данъците на работещите българи с деца. На 30-ти ноември започва една кампания, в която всички български граждани, които имат деца, могат да получат по 450 лева за всяко дете. Това е гласувано в бюджета за следващата година по предложение на ВМРО. От 30-ти ноември до 31-ви декември всеки български гражданин, който има дете, може да подаде пред работодателя си декларация за данъчно облекчение и ще получи от държавата връщане на данъци в размер на 450 лева за всяко дете, 900 лева за две деца, 1350 лева за три деца. Ето това е реална политика насочена към децата и родителите им. А не тестване на учениците като лабораторни мишки", категоричен

Затова винаги казвам – по делата се познават хората, а не по празните обещания", категоричен бе Венцислав Сивов.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.11.2021 г.
0
 
 
Радев е Измекяр като Всички Депутати само Държавната Хранилка ги Интересува да Вземат Заплати по 8000/10000лв и Да си Управят Роднините и Децата си. Народа Работи за Минимална Заплата и се Чудим как да Изкараме Месеца Високи Сметки за Ток и Вода и Храната е Скъпа.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: