Вестник "НахОДКи“ празнува първи рожден ден с музикални хитове, рецитал и танци

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:13 / 12.02.2020
1922
С богата музикално-артистична програма вестник "НахОДКи“, безплатно периодично издание на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, отпразнува своя първи рожден ден. За да поздравят редакционната колегия на сцената в Арт салона на Радио Варна излязоха талантливите възпитаници на детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета“, вокален ансамбъл "Звездни струни“, балет "Вива денс“ и театрално училище "Палечко“. 

На живо прозвучаха "Песен за Варна“ и парчето на Лейди Гага и Брадли Купър - "Shallow“, в което бе включено и изпълнение на роял. Малките танцьори от "Вива денс“  си спечелиха симпатиите на гостите със своя кънтри танц, а Явор от "Палечко“ развесели публиката с "Детински истории“ на Братя Мормареви. Сред официалните гости на тържеството бяха Монка Николова - директор на ОДК – Варна, Григория Иванова – зам.-директор на ЦПЛР, Виолета Тончева - експерт "Връзки с обществеността“ на ТМПЦ – Варна, Радка Калчева - директор на РБ  "Пенчо Славейков“, Кристияна Димчева - главен библиотекар, преподаватели от различните школи на ОДК и представители на медиите. Рождениците разрязаха голяма торта, върху която имаше колаж с фотографии, уловили много популярни личности, които са гостували на изданието. За всеки от гостите имаше и символичен подарък – ръчно изработена платноходка от вестник, както и химикал с логото на "НахОДКи“.  

"Попътен вятър в морето от информация“, бе пожеланието, което отправиха към децата Магдалена Маркова – редактор на вестника и Емилиян Ялъмов – кръстник и консултант на периодичното издание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).