Виктория Георгиева с концерт в родната си Варна този четвъртък

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:52 / 15.11.2022
2542
Виктория ще излезе пред варненската публика този четвъртък, 17-и ноември, за специален концерт с музикантите си на сцената на The Brick Port. Певицата, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще пее във Варна за първи път от две години насам. Концертът започва в 21 часа, а билети могат да бъдат закупени на входа на The Brick Port.

Певицата споделя за концерта във Фейсбук: "Нямам търпение отново да пея пред страхотната публика в моя роден град Варна и то на такава голяма сцена! Варненската публика винаги ме е приемала много топло. Заедно с мен на сцената ще излязат талантливите музиканти Христо Нейчев, Емилио Мархолев, Николай Костадинов и Иван Ценов.“

Виктория Георгиева доби популярност в Европа след участието си на конкурса Евровизия 2020 и 2021 с хитовете “Tears Getting Sober" и “Growing Up is Getting Old". В края на 2021 година певицата спечели третия сезон на шоуто "Маскираният певец“. В средата на лятото тя представи новата си песен "How to Ruin a Life", която пише заедно с шведски и американски екипи. Певицата и екипът ѝ работят усилено по музикалното видео на песента, което се очаква да бъде представено този ноември.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).