Вижте как изглежда детската площадка във "Владиславово" след почивните дни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (12)
09:03 / 04.03.2015
3582
Само преди няколко дни във "Владиславово" кметът на града Иван Портних и районния кмет Неделчо Михайлов направиха първа копка на стартиращия ремонт на най-големия и най-посещаван парк в квартала, този под пощата. Преди време на въпросното място беше направен основен ремонт на малката детска площадка, която много бързо се превърна в любимо място за млади семейства с малки деца. Бяха поставени много нови пейки, нови кошчета за боклук,
Не след дълго едно по едно кошчетата бяха изпочупени и постепенно изчезнаха напълно.

Добросъвестни граждани на квартала, посещаващи района на детската площадка, спретнаха импровизирани кошчета от пластмасови кофички и шишета от минерална вода, закрепвайки ги за стълбовете за осветление. Но видно от галерията на Varna24.bg, дори и това не помогна за запазване чистотата на мястото. Днес ви предлагаме да видите как изглеждат местата около тези импровизирани кошчета за боклук след четирите почивни дни.

Ние не можем да кажем дали хората така са изхвърляли отпадъците или някой просто е минал вечерта и е обърнал импровизираните кошчета, нещо което е правено многократно и преди, но тук възниква въпросът, ние гражданите умеем ли да пазим направеното за нас или можем само да се оплакваме, че нищо не се прави.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Варна:
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).