Влиза в сила зимното разписание на летище Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 29.10.2018
2783
От днес влиза в сила зимното разписание на полетите от и до летище Варна. Разписанието е за зимния сезон, който продължава до 31 март, 2019 г. През този период директна въздушна връзка от Варна ще има до София, Виена, Истанбул, Москва, Лондон Лутън, Дортмунд, Мюнхен/Меминген, Айндховен, Ларнака и Тел Авив.

До София полети ще има два до три пъти дневно (19 на седмица), а до Виена и Истанбул полетите ще бъдат ежедневни. За първи път през зимата полети до австрийската столица ще изпълнява не само Austrian Airlines, но и нискотарифната авиокомпания Wizz Air, която ще обслужва направлението във вторник и събота.

Полети до Лондон ще има пет пъти седмично (понеделник, сряда, четвъртък, петък и неделя), а до останалите дестинации полети ще се изпълняват два пъти в седмицата.

Актуална информация за разписанието на полетите от и до летище Варна може да бъде намерена на сайта на летището www.varna-airport.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).