Внимание! Подновяват пътната маркировка в центъра на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:17 / 01.06.2023
1320
Стартира подновяването на пътната маркировка по централните улици във Варна, видя репортер на Varna24.bg. Освежава се боята основно по пешеходните пътеки.

Подновяването се извършва преди началото на активния туристически летен сезон, когато колите, заради летовниците в града, набъбват значително и предпоставките за ПТП се увеличават.

Шофьорите трябва да бъдат много бдителни тези дни, тъй като в трафика, не винаги виждат червените обозначителни конуси и могат да минат върху прясно нанесената боя.

Изобщо да си отварят очите на четири и да шофират по правилата, и със съобразена скорост, съветват специалисти, тъй като в момента множество от улиците в централната част са в ремонт, а това изнервя допълнително и без това изнервените водачи на пътни превозни средства. А и лятната ваканция за най-малките вече настъпи и се очаква множество деца да щъкат из града, а както се казва - те нямат спирачки!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).