Военноморският музей посреща Европейската нощ на музеите с ново предизвикателство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:20 / 07.04.2015
789
Военноморският музей - филиал на Националния военноисторически музей (НВИМ), се включва в кампанията "Любим фотоспомен в НВИМ". В нея могат да участват всички, които желаят да споделят снимки - свои или на своите близки, запечатали по неподправен начин емоциите и преживяванията им от посещението във Военноморския музей.

Получените кадри ще бъдат мултимедийно представени по време на Европейската инициатива "Нощ на музеите" - 16 май 2015 г., в която традиционно с разнообразна и атрактивна програма ще се включи цялото музейно семейство на НВИМ.

Броят на снимките, които могат да бъдат изпратени от един участник, е неограничен, а всички, които нямат снимка фаворит или са пропуснали да си направят, имат време да се включат в кампанията "Любим фотоспомен в НВИМ" до 10 май 2015 г.

В инициативата ще вземат участие и останалите филиали на НВИМ - Парк-музей на бойната дружба 1444 г. "Владислав Варненчик" - Варна, и Музеят на авиацията - Пловдив, които също ще очакват любимите фотоси на своите посетители, документирали тяхното музейно пътешествие.

Снимките, заедно с имена, възраст и годината, в която са направени, могат да бъдат изпращани на следните адреси:

Снимки във Военноморския музей - mus_maritime@abv.bg, Facebook страницата на музея и на адрес: Варна 9000, бул. Приморски №2;
Снимки в Националния военноисторически музей -nvim.pr@gmail.com, Facebook страницата на музея и на адрес: гр. София 1505, ул. Черковна №92;

Снимки в Парк-музея на бойната дружба 1444 г. "Владислав Варненчик" - vl.varnenczik@abv.bg, Facebook страницата на музея и на адрес: гр. Варна 9027, бул. "Янош Хуняди" №55;

Снимки в Музея на авиацията - airmuseum_bg@abv.bg, Facebook страницата на музея и на адрес: 4112 Крумово, област Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци трябва да знаят, че тази улица ще бъде затворена за опре...
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).