Временно променят движението заради откриването на мото сезон` 2015

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:27 / 26.03.2015
978
Движението на автомобили на площад "Св. Св. Кирил и Методий" във Варна ще бъде преустановено на 28-ми март от 9.30 ч. до около 13 ч. заради концерт по повод откриването на Мото сезон 2015.

За същият период от време ще бъде преустановено и движението на МПС-та по бул. "Мария Луиза" - в частта от площада до кръстовището с ул. "Шипка", по бул. "Вл. Варненчик" - в отсечката от бул. "Съборни" до площада, и по бул. "Христо Ботев" - от кръстовището на ул. "Кракра" до кръстовището с ул. "Бачо Киро".

При традиционната обиколка на града мотористите ще преминат по маршрута: бул. "Мария Луиза" - бул. "Осми Приморски полк" - бул. "В. Левски", където следва обратен завой в подлеза на сп. "Почивка" и включване отново по бул. "В. Левски" - бул. "Ян Палах" - бул. "Цар Освободител" - ул. "Верещагин" - ул. "Акад. Андрей Сахаров" - бул. "Вл. Варненчик" - пиацата на Катедрален храм "Св. Успение Богородично" - бул. "Христо Ботев" - мото базата на Южна промишлена зона. Участниците в мотоколоната трябва да се движат съгласно разпоредбите в Закона за движение на пътищата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).