Във Варна избраха мис и мистър "Св. Валентин"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:06 / 15.02.2023
2327
Във Варна на връх Празника на влюбените избраха мис и мистър "Св. Валентин". 

Новите принцеса и принц станаха красивата русенка Светлозара Ангелова и секс символа от Бургас Али Алиев. Събитието се проведе снощи в популярно заведение в морската столица. 

Традиционният конкурс за красота и талант се организира за 26-та поредна година от Национална модна агенция "Идея Прима". Тази година впечатление направиха новата зрелищна масовка, в която участничките в конкурса дефилираха по бански костюми докато кандидатите за мистър влязоха в ролята на картоиграчи и гангстери от 60-те години на миналия век. Артистичните етюди са запазена марка на всяко събитие организирано от агенцията, съобщиха от там за Varna24.bg.

Освен в класическите турове с официални облекла и бански костюми, кандидатите за титлата мис и мистър "Свети Валентин" впечатлиха многобройната публика и жури с модерни танцови и фолклорни изпълнения и кавъри на популярни песни.

След три оспорвани кръга - дефиле с бански костюми, официални облекла и задължителното представяне на талант, журито от представители на местния бизнес и шоу елит, начело с PR експертът Десо Димитров, отличиха най-добрите с парични и предметни награди. Водещ на събитието по традиция бе фронтменът на агенцията Димитър Увалиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...
Коцев: Варна и Бургас се обединяват в искането си за скоростен пъ...
Заради катастрофите: Обезопасяват автобусните спирки във Варна
Шефът на Автогара Варна с подробности, наистина е много модерна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).