Във Варна отбелязаха 71-та годишнина от създаването на дивизион кораби със спомагателно назначение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:49 / 11.06.2022
1550
Днес, 10 юни 2022 г., във Военноморска база Варна с тържествен ритуал беше отбелязана 71-та годишнина от създаването на 18-ти дивизион кораби със спомагателно назначение от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби.

На тържеството присъстваха началникът на щаба на Военноморските сили капитан І ранг Камен Кукуров, командири на военни формирования от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби, дислоцирани във Военноморска база Варна, офицери от Командването на Военноморските сили, ветерани, бивши командири и военнослужещи от дивизиона

По случай празника, със заповеди на командира на Флотилия бойни и спомагателни кораби флотилен адмирал Велко Велков и на командира на дивизиона, бяха наградени офицери, старшини и матроси.

Командирът на дивизиона капитан I ранг Даниел Тодоров връчи удостоверения за допускане до самостоятелно управление на кораб на капитан-лейтенант Георги Мирчев, помощник-командир на учебно-спомагателен кораб "Капитан I ранг Димитър Добрев", и лейтенант Ясен Златанов, командир на танкер-бункеровчик "Балчик".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).