Във Варна отбелязаха Деня на защитника на отечеството

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:30 / 21.02.2019
2392
С официална церемония, организирана от Генералното консулство на Русия във Варна, бе отбелязан Денят на защитниците на отечеството, посветен на всички герои на Русия.

На паметника на загиналите по време на Втората световна война съветски войници във Варна, в знак на поклонение бяха поднесени венци и цветя от Генералния консул на Руската федерация във Варна – Владимир Климанов,  от името на кмета на Община Варна – Иван Портних, областния управител – Стоян Пасев, изпълнителният директор на Санаторно - оздравителния комплекс "Камчия“ – Николай Недялков , съюза на ветераните, общински съветници, районни кметове и  граждани.

По време на поклонението, бе отслужена молитва от Варненския и Великопреславски митрополит. С минута мълчание всички присъстващи отбелязаха преклонението си към паметта на героите дали живота си в Отечествената война.

Генералният консул на Русия във Варна – Владимир Климанов изрази признателността си към всички войни за голямата си саможертвата и благодари за това, че паметта за подвига на Съветските войници се пази и уважава в България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).