Възпитаници на ОДК надникнаха зад кулисите на клубната сцена с Камен Воденичаров, Надежда Петрова и Дидо от Deep Zone

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:01 / 24.10.2022
840
Възпитаници на вокален ансамбъл "Звездни струни" при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна, надникнаха зад кулисите на клубната сцена с Камен Воденичаров, Надежда Петрова и Дидо от Deep Zone.

Какви качества са необходими, за да станеш успешен изпълнител? Отговор на този и редица други въпроси, получиха от звездите младите надежди на ОДК. Учениците на Георги Кючуков, познат с артистичния си псевдоним Mr.Vog, питаха също за бъдещите проекти, трансформациите в Deep Zone, соловата кариера на Надя и др. Разбира се, имаше време и за автографи и снимки за спомен. Младите таланти проследиха на живо, как протича подготовката за клубното участие и се заредиха с много положителни емоции.

Събитието с популярните личности бе в рамките на проект "Вдъхновяващи срещи", който ОДК стартира още през учебната 2018/2019 г. До този момент повече от 60 големи имена от културния и обществен живот са били участници в него. В резултат на срещите и продължаващата работа след тях, възпитаници на народен хор "Българче" пяха заедно с Нина Николина и Русенската филхармония в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Детски хор "Добри Христов" взе участие в грандиозен концерт на Деси Добрева в Летния театър на морската столица. Ученици на ОДК са се срещали също с Васил Найденов, Йордан Караджов от група "Сигнал" и мн. др.

Ще има ли продължение срещата между вокален ансамбъл "Звездни струни" и Deep Zone, предстои да разберем.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).