Японска делегация посети Висшето училище по мениджмънт - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:03 / 06.03.2023
792
Делегация от университета Канагава в Япония посети Висшето училище по мениджмънт (ВУМ) във Варна. Вицепрезидентът на партньорския университет проф. Сатоши Охаши и колегите му г-н Тошиаки Хатогаи, асистент мениджър на международния център и програмен координатор за изходящи програми, и г-жа Хитоми Имаи, програмен координатор за входящи програми, се срещнаха с президента доц. д-р Тодор Радев и представители на ръководството на ВУМ, за да обсъдят възможностите за сътрудничество, научи Varna24.bg.

Дневният ред на срещата включваше теми за засилване на текущото двустранно сътрудничество и обсъждане на потенциални нови пътища за сътрудничество, включително партньорство и сътрудничество в рамките на Програмата за международна кредитна мобилност Еразъм+.

Гостите се запознаха с образователните възможности и удобства, които ВУМ предоставя на своите студенти и получиха информация и опит от първа ръка от Мию Секи - студентката от университета Канагава, която в момента следва една година от обучението си във Висшето училище по мениджмънт като мобилен студент.

Университет Канагава е един от най-добрите частни университети в град Йокохама, Япония. Основан през 1928 г., той се превърна в една от водещите институции за висше образование в Япония, с общо 20 000 студенти в своите седем бакалавърски факултета, девет висши училища и свързани прогимназии и гимназии, както и над 220 000 възпитаници, активни във всяка област .

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).