За втора поредна година Варна ще бъде домакин на семейното изложение "Бебе Зона"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:30 / 27.06.2022
1682
Специализираното търговско изложение за детски стоки и услуги "Бебе Зона" отваря врати за втора поредна година в Двореца на културата и спорта на 2 и 3 юли в зала "Младост“. Варненските родители и гостите на града ще имат възможността да се запознаят, тестват и закупят на място детски стоки и услуги директно от водещите производители и вносители в България.

Тази година разнообразието от брандове е още по-голямо - на изложението ще бъдат представени едни от най-добрите модели детски колички, слингове и ергономични раници, кошари, шишета и помпи за кърма, памперси, бебешка и детска козметика, хранителни добавки, детски бижута и аксесоари, образователни пособия и медицински услуги и всичко необходимо за отглеждането на бебета и малки деца.

Посетителите ще могат да научат подробна информация за продуктите директно от производителите и официалните вносители, както и да ги закупят на място на преференциални цени. Освен това всички гости на изложението ще могат на място да участват в големите томболи на "Бебе Зона", които са парични ваучери за пазаруване – 6 x 100 лв. и 2 x 200 лв., както и други големи предметни награди. Организаторите са подготвили и много награди, които да се разиграят онлайн в социалните мрежи на изложение "Бебе Зона" преди неговия старт.

Тази година част от "Бебе Зона“ ще бъде и благотворителната кампания "От мама за мама" - кампанията има за цел да подкрепи варненските родители в неравностойно положение с малки деца.

До момента инициативата е успяла да подпомогне над 120 семейства с малки деца.

Как може да се включите в кампанията: На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на който желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения. Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи и др. Даренията може да бъдат изпращани и по Спиди или Еконт за сметка на подателя.

Условия за дарените стоки:

Да са подходящи за деца от 0 до 5 годинки.

Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.

Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Търговското изложение "Бебе Зона" е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 2 юли и от 10:00 до 16:00 часа на 3 юли.

Подробна информация за изложение "Бебе Зона" може да намерите тук: https://bit.ly/3HS2Y4a

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).