Задържаха под стража крадец-рецидивист във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:45 / 25.05.2017
1974
Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд - Варна на 35-годишeн мъж от село Каменар, привлечен като обвиняем за извършена битова кражба.

Спрямо 35-годишния А.С. са предявени обвинения, че на 1 май, от апартамент в квартал "Победа",  е отнел 3 броя златни пръстени, обеци, карта за градски транспорт и парична сума. Домовата кражба е извършена чрез счупване на ПВЦ-дограма на прозорец.

35-годишният мъж е осъждан за престъпления от общ характер, предимно за посегателства срещу собствеността и кражби от частни жилища, като многократно е търпял налагани му наказания "лишаване от свобода" в условията на затвор. За него деянието се явява извършено при опасен рецидив.

Съдът прие, че от събраните доказателства по делото може да се направи обосновано предположение за авторство на деянието, както и че е налице висока степен на обществена опасност обвиняемият да извърши друго престъпление.

3-дневен е срокът за обжалване на наложената най-тежка мярка за процесуална принуда. В случай на жалба делото е насрочено за разглеждане пред ВОС за 31 май от 13 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).