Задържаха ръководител на детска школа от Варненско, блудствал с дете

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
16:04 / 28.01.2022
3460
За блудство с дете е задържан преподавател от музикална школа в Аксаково, съобщиха на брифинг днес от Районната прокуратура във Варна, предаде репортер на Varna24.bg.

"Мъжът е задържан за възбуждане на полово удовлетворение с малолетно лице, поради което ще му бъде повдигнато обвинение в рамките на няколко часа днес за престъпление по чл. 157, ал. 4 от НК , което е наказуемо с лишаване от свобода от 2 до 6 години. Обвинен е за това, че е извършил действие за полово удовлетворение с малолетно лице от същия пол.

Детето се е оплакало на родителите си веднага след излизане от урока. Уроците са индивидуални, не е имало други лица в помещението. Установяват се фактите, минали са само няколко часа от образуване на разследването. Предстои да установим дали има и други сигнали, подадени от ученици. Преподавателят към момента е задържан за 24 часа, вероятно ще бъде удължено задържането до 72 часа за внасяне на мярка за неотклонение в съда.

Темата е деликатна и не можем да коментираме с подробности. С детето в следващите дни ще работят психолози", коментираха днес от Районна прокуратура във Варна. 


Виж коментарите (1)

Още по темата (2):
31.01.2022 Пуснаха под домашен арест учителя, обвинен в блудство с дете в Аксаково! Родители: Не вярваме, че е способен на такова нещо! Прекрасен човек!
28.01.2022 10-годишното детенце, с което блудствал учителят в Аксаково, трябвало да си мълчи
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).