Закопчаха двама за обири в "Младост" и "Владиславово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:47 / 06.02.2017
1177
На 02.02. т.г., е получен сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в ж.к. «Младост». Неизвестно лице е проникнало в апартамента и е извършило кражбата на преносим компютър, мобилен телефон, телевизор и синтезатор. 

След проведени оперативно - издирвателни дейности и процесуално - следствени действия е установено, че извършител на деянието е И.И. (34 г.) от Варна, добре известен на МВР и осъждан. 

Вещите, обект на кражбата, са намерени. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

В момент на опит за кражба от частен дом е задържан и 39-годишен мъж, добре известен на МВР.

На 03.02. т.г., около 17:20 часа, в ж.к. «Вл. Варненчик», непосредствено след извършен опит за кражба от частен дом, е задържан А.К. (39 г.) от Варна, рецидивист и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Няма липси от апартамента, нанесена е материална щета на входната врата на жилището.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).