Започна кампанията за прием на студенти във ВСУ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 25.01.2017
1263
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Започна кампанията за прием на студенти във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър". За учебната 2017/2018 година висшето училище предлага 20 акредитирани бакалавърски програми. Три от тях са нови в академичния профил на университета - "Дигитална икономика", "Маркетинг, реклама и ПР" и "Моден дизайн". Те са съобразени с динамично променящата се среда и нагласите за професионално развитие на младите хора.

Три от утвърдените бакалавърски програми - "Бизнес администрация и мениджмънт", "Публична администрация и мениджмънт" и "Защита на националната сигурност" са разширени с нови профили.

Студентите в бакалавърската програма "Бизнес администрация и мениджмънт" ще могат да избират между профилите: "Международен бизнес мениджмънт", "Мениджмънт на туризма" и новия профил "Агромениджмънт".

В бакалавърската програма "Публична администрация и мениджмънт" към профила "Съдебна администрация" е добавена нова възможност - "Държавна и териториална администрация". В обучението на студенти в специалност "Защита на националната сигурност" профилите са 6, като нивите сред тях са "Профайлъринг" и "Интелигентни системи за сигурност".

Подаването на документи и провеждането на конкурсни изпити ще е по график до 30 септември, а първите записвания след класиране на новите студенти - от 13 февруари. Кандидатите трябва да представят диплома за завършено средно или висше образование и по желание - сертификат за чужд език и/или компютърни умения за определяне нивото им на компетентност.

Приемните изпити ще са по избор: есе на общозначима тема, участие в онлайн конкурси, тест по предмети или събеседване с комисия в зависимост от избраната специалност, оценки от матури или положени изпити в други университети.

Желаещите да положат изпит онлайн вече могат да кандидатстват чрез системата за онлайн прием: http://priem.vfu.bg/.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).