Започва активно косене на тревните площи във "Владиславово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
16:36 / 27.05.2014
2245
Въпреки, че работници по програмите за заетост от няколко дни косят тревните площи в части от "Владиславово", читатели сигнализират в редакцията на Varna24.bg, че в много предблокови пространства, и не само, тревата е избуяла значително. По този въпрос отношение взе и районният кмет Неделчо Михайлов.

"Съобщавам на уважаемите съграждани от район "Владислав Варненчик", че от утре, 28 май 2014 година, е мое задължение, и естествено - пряка и единствена отговорност за косенето на зелените площи в района нося само и единствено аз. Озеленителна фирма, която да се грижи за този сегмент от външния вид на района не се очертава да има в близкото бъдеще. От голяма община бяха любезни да ни доставят техника - във вид на ръчни косачки, 3 броя машинни косачки и един трактор за косене, които от утре са на разположение. Недостатъчно е за наличните 1300 декара, разбира се, но знам, че нещата зависят от мен и моите усилия и организация. Поемам цялата вина, ако не е окосено, след като започнем активното косене, макар, че доколкото се познавам няма да се наложи. Утре на сайта на района ще представя график за косене на микрорайоните и междублоковите пространства. Всеки ден ще изнасяме и информация за развитието на косенето, каква площ е окосена и колко ни остава. Също така заявявам, че подобно закъснение в района ни, макар и по обективни причини, повече няма да бъде допускано".

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).