Започва приемът на документи за предварителните изпити в МУ-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:57 / 24.03.2017
692
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От 27 март 2017 г. започва приемът на документи за участие в предварителните изпити по химия и биология за специалностите "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация". Изпитът по биология ще се проведе на 08. 04. 2017 г., а по химия на 22. 04. 2017г.

Подаването на документите може да стане на място в Медицински университет - Варна (ул. "Марин Дринов" №55), както и чрез електронната система за подаване на документи, която може да разгледате тук. Тя ще бъде активна от 27.03.2017 г. и ще дава възможност на кандидат-студентите да се регистрират, да се запознаят с реда, необходимите документи и такси.

При подаването на документи за предварителните изпити не се изисква служебна бележка с оценките от средното училище, в което учи кандидат-студентът.

Крайният срок за подаване на документи за предварителните изпити по химия и биология е 5 април (сряда). Кандидат-студентите, явили се на предварителните изпити, имат право да се явят и на редовните конкурсни изпити, като задължително подават документи за участие в класирането. При образуването на състезателния бал се взема по-високата оценка, независимо на коя изпитна сесия е получена.

Важно: МУ-Варна не работи с представители и бюра за прием на кандидатстудентски документи - както във Варна, така и в останалите градове в страната.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).