Затвор и глоба за наркодилър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:21 / 12.07.2021
1085
Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна и 30-годишния Кънчо Кънчев, с което той се признава за виновен, че без надлежно разрешително дължал с цел разпространение високорискови наркотични вещества, съобщиха от пресслужбата на институцията. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив.

Мъжът е роден в Шумен, със средно образование, безработен, осъждан.

На 12.04.2021 г. в гр. Варна у него и в жилището, което обитавал били открити тревиста маса с наличие на наркотична субстанция, марихуана, бяло твърдо вещество съдържащо синтетични канабиноиди, метамфетамин, на обща стойност 3062,79 лева. На същата дата при условията на продължавано престъпление и опасен рецидив разпространил марихуана и високорисково наркотично вещество –суха зелена тревиста маса с наличие на наркотична субстанция.  

Варненският окръжен съд, одобри споразумението, след като прецени, че същото не противоречи на закона и морала.

За извършеното престъпление, 30-годишният мъж прие да изтърпи наказание "лишаване от свобода“ за срок от 3 години и 6 месеца, чието изтърпяване да бъде при първоначален "строг режим“, както и наказание глоба в размер на 10 000 лева.

Постановеният съдебен акт е окончателен, има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на проверка от по-горна инстанция.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).