Жена с торба на главата плаши минувачи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:39 / 21.10.2015
4227
Жена с нахлузена на главата й черна торба, просната на тротоара в тъмна доба, взе акъла и вдигнала адреналина на дузина късни минувачи във Варна. 

На страховитата гледка първа попаднала млада жена, преминаваща миналата нощ на път за дома си край Окръжна болница (МБАЛ "Света Анна"). В уплахата си, че може да има нещо нередно, тя се обадила на телефон 112 и съобщила, че видяла на тротоара труп с торба на главата, което и приличало повече на ритуално мафиотско убийство.

"Помислих си най-лошото и веднага звъннах на 112. От страх не посмях да се приближа. Патрулният автомобил пристигна след 15 минути. Оказа се, че това е жена, която явно е бездомница", обясни ситуацията уплашената очевидка. Веднага около мястото се събрали няколко души. "Разбра се, че всичко с проснатата на тротоара жена, която е била взета за жертва, е обичайно за нея. Полицаите от патрула дори казаха, че я познавали. 

По думите им, тя редовно слагала торба на главата си и така заспивала на улицата", разказа и друг свидетел на стряскащата гледка от нощна Варна.


Източник: Монитор

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).