Жената, която блъснаха вчера на пешеходна пътека, е в болница с комоцио

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:02 / 27.01.2017
1638
Жената, която вчера хукна внезапно да пресича на пешеходна пътека и беше блъсната от преминаващ автомобил, е пострадала сериозно, става ясно от официалната информация от полицията:

На 26.01. т.г., около 14:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Антим I» и ул. «Братя Шкорпил», 43-годишната водачка на лек автомобил «Рено» Р.У. от Варна, по време на движението си, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича на пешеходна пътека. 

Вследствие на инцидента жената (на 61 г. от Варна) е получила фрактура на дясна предмишница, съмнения за фрактура на таз, контузия на глава и комоцио, прегледана е и настанена за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

"Карах с 40 километра в час, когато жена, която стоеше на отсрещния тротоар внезапно хукна да пресича и скочи върху колата. Забих спирачки, разтреперана излязох и се развиках за помощ. Опитах се да вдигна жената, но полицаи ме посъветваха да не я пипам и веднага се обадих на тел. 112. Дойде линейка и откара пострадалата, която беше адекватна и в съзнание без видими наранявания", разказа за Varna24.bg разтрепераната шофьорка, която не спираше да плаче, шокирана от случилото се.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).