Жители на квартал "Изгрев“ излизат на протест

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:47 / 31.08.2015
1886
Живеещите в квартал "Изгрев" стягат протест днес - той е планиран за 17.30 часа и ще продължи до 18.30 часа. Варненци ще демонстрират недоволството си като затворят булевард "Хр. Смирненски" пред входа на Военноморска болница и на пресечката с ул. "Евлоги Георгиев". 

Хората в квартала се чувстват дискриминирани, тъй като плащат два пъти по-големи данъци в сравнение с квартал "Владиславово", а общината, въпреки солените такси, не отделя средства за инфраструктура. 

"Над 40 години проблемите ни се трупат (липса на вода и канализация в голяма част от "квартала", необслужването ни от светофара пред ВМБ, високи незаконосъобразни данъци), а общината виновно бездейства, въпреки че през годините многократно сме я сезирали за проблемите си, за което получава нашите данъци", заявяват в открито писмо протестиращите.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).