Знаци в центъра на Варна объркаха шофьорите

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
09:20 / 22.10.2018
5253
Противоречива комбинация от знаци, поставени на ул. "Юджийн Скайлър" в центъра на Варна обърка шофьорите, научи Varna24.bg.

В началото на улицата е поставена табела за платено паркиране и "синя зона", а над нея стои забранителен знак, който не допуска престоя и паркирането. Улицата е разчертана и по нея действително паркират много автомобили.

"Ако стане злополука на тая улица, застрахователят ще откаже да покрие щета, защото може да се аргументира, че водачът е спрял на забранено място", коментира наш читател, който ни изпрати и снимки. 

Той се интересува също дали в ОП "Паркинги и синя зона" имат регистър на шофьорите, които имат гаражи и паркоместа във вътрешни дворове в обхвата на синята зона с идеята на тези водачи да се отказва възможността за платен годишен абонамент по адресна регистрация срещу 5 лева месечно за автомобил, тъй като тези шофьори вече имат място за паркиране.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).