Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
 обрата: “олкова здрав и мощен съм, че мога да замест€ н€кой снегорин!
јвтор: —тойчо √енов 10:51 / 19.10.2020 оментари (10)1491
©
 убрат ѕулев категорично отрече по€вилите се твърдени€ от фалшив профил в социалните мрежи, че е контузен и н€ма да може да участва в мача срещу јнтъни ƒжошуа на 12 декември в Ћондон.

"јз съм добре, здрав. Ќ€мам представа от къде идва тази фалшива новина. “е са много фалшиви новини по мои адрес - и в Ѕългари€, и в чужбина.  убрат ѕулев никога не е бил толкова здрав и толкова мощен! ћога да замест€ н€кой снегорин! Ќито съм следил какъв е профилът, фалшив ли е, нито ме интересува. ѕращат ми го при€тели, познати, но дори не обръщам внимание. »мам си сво€ път, посока, амбици€, връх, който тр€бва да покор€. Ќе ми вли€€т такива публикации", за€ви  обрата в предаването "“ази сутрин" по btv.

"јко си представите едно равно езеро - така и на мен.  ато тихо, спокойно езеро съм, което седи и енерги€та му е различна. јз сами€т съм психолог дон€къде. Ќе мога да навлизам и в такава степен да тълкувам дали е психологическа война или не. »мам опит с тези неща и отдавна не обръщам внимание. ћен всичко ме радва, забавл€ва, гледам от хубавата страна на нещата. ƒоста по-сериозни неща не могат да ме разфокусират", категоричен е ѕулев.

"јбсолютно готов съм. »ма още 2 месеца, в които ще се изтренирам още повече и ще стана истинска "пила". ўе тренирам и тук, и в √ермани€. ѕродължавам да работ€ с ”ли ¬егнер и с още н€колко треньори. ”ли е треньор с много опит в професионални€ бокс, знае какво прави и има методика на тренировка. ƒаде ми достатъчен опит и на мен. ƒискутирали сме много пъти мачове, победи, добър стратег е. —м€там, че ще успее да ме качи на световни€ връх. јз се радвам, че дори малко ще повдигнем духа на хората и ще имат повече самочувствие като българи", допълни още  убрат ѕулев в телевизионното си участие.

ќще по темата: общо новини по темата: 178
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ћного е надаксан » подценква …осхуа но …осхуа е супер здраво копеле. ƒа се подготви добре засхтото …осхуа схте го нокалтира!!
0
 
 
”спех! Ќе искаме безапелационна победа, но тр€бва да бъде победа!
0
 
 
“» ƒј ¬»ƒ»Ў.“ќ«» „ќ¬≈  ƒјЋ» —» ¬я–¬ј.
-1
 
 
» толкова тъп, но не толкова полезен като снегорина.
-1
 
 
ƒали е започнал да чете книги? ўото след мача с ƒжошуа се пенсионира :)))))
+1
 
 
—тига се хвали да не стане същата работа с  личко!
0
 
 
само да не се контузи пак баш преди мача,че тогава ƒжошуа ще ходи да го търси в т€х да го бие
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
≈то с кои футболисти „ерно море тръгва за ѕловдив, има доста отсъстващи
–екорд! Ћео ћеси със седма "«латна топка"
—кандал: –оналдо с тежки обвинени€ към главни€ редактор на "‘ранс ‘утбол"
Ѕратан ÷енов се завръща начело на национални€ ни отбор
јвтобусни неволи за ÷— ј-—офи€, ƒунав (–усе) спаси дербито
 ласиране –езултати
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: