Вдигат Тони Костадинов на крака

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:56 / 27.10.2009
833
Основният халф на „Спартак“ Тони Костадинов ще бъде вдигнат на крака за домакинството със „Светкавица“. Както е известно, Тони разтегна мускул срещу „Добруджа“, а по-късно отново почувства болки на тренировка. С неговото възстановяване се занимава д-р Христо Кьосев, който продължава да помага на тима на добра воля. В момента Тони е безценен за „соколите“, тъй като няма вътрешна конкуренция в средата на терена. Както е известно, Иван Найденов е аут, а Мартин Димов ще бъде върнат като ляв бек срещу тима от Търговище заради наказанието на Веселин Пенев.
Отборът на „Спартак“ има потенциал и възможности да вземе 12 точки от оставащите 4 есенни мача. Това заяви за „Народно дело“ Боян Илиев. „Ако вземем по една заплата, както ни обещаха, и останем в пълен състав, е възможно да бием наред“, убеден е Боян. Както е известно, „соколите“ приемат „Светкавица“ и „Черноморец“ (Бч) и гостуват на „Свиленград“ и „Спартак“ (Пд).
Според капитана 19-те точки са реален актив за тима с оглед на вътрешните проблеми. „Съжалявам само за загубата в Добрич, тъй като при 0:0 изтървахме 3-4 чисти положения и помогнахме за празника в града“, допълни Боцето.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).