COVID не прескочи и Лионел Меси - четирима играчи на ПСЖ са с положителни тестове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:55 / 02.01.2022
5107
Лионел Меси е с положителен тест за коронавирус и вече е под карантина, съобщиха от пресслужбата на Пари Сен Жермен.

Седемкратният носител на "Златната топка“ бе един от четиримата играчи на ПСЖ с положителен тест за вируса преди двубоя от Купата на Франция с Ван. Аржентинската звезда изпитва затруднения след пристигането си във френската столица, след като напусна Барселона миналото лято. Меси има само един гол в 11 мача за първенство с екипа на парижани, въпреки че се е разписал пет пъти в Шампионска лига.

Той ще пропусне двубоя за Купата в понеделник, като вероятно ще бъде извън игра и за първия мач на ПСЖ след зимната пауза в Лига 1 срещу Лион идната неделя. Останалите положителни проби в тима на френския колос са на фул бека Хуан Бернат, резервния вратар Серхио Рико и тийнейджъра Нейтан Битумазала. "В момента те се изолират и са обект на съответните коронавирусни протоколи“, се казва в клубно изявление.

В добавка, от клуба дадоха информация и за състоянието на Неймар, който получи травма на глезена при успеха над Сент Етиен с 3:1 през ноември. "Неймар Жуниор ще продължи своето лечение в Бразилия до 9 януари с членове на медицинския щаб на Пари Сен Жермен. Неговото завръщане към тренировки се очаква да бъде след около 3 седмици". Броят на заразените с Ковид във Франция задмина границата от 200 000 на ден тази седмица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).