БФС стигна ново дъно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:20 / 11.11.2009
853
Българският футболен съюз стигна ново дъно. След като от родната централа не успяха да платят на Боливия за контрола, се стигна до варианта "лъвовете" да преерят сили с родния гранд "Левски", но впоследствие се оказа, че ще играем срещу "Шахтьор" (Донецк). Ех, какъв сблъсък щеше да е например с "Берое" или още по-добре с "Ботев" в Пловдив. Поне стадиона щеше да е пълен.
Просто за пореден път се доказа, че на ул. "Цар Иван Асен II" №26 в София никой, ама никой не работи, да не кажем и че си няма хал хабер от футбол. Хората играят баражи за световно първенство. Другите се подготвят за следващия квалификационен цикъл, а ние ще играем срещу "Шахтьор" и Малта. Явно там ни е дереджето с такъв отбор на чийто мачове ходят по 600 души, с такъв треньор изгонен от два водещи български клуба и с такова ръководство. На нивото на Малта сме и няма какво да се заблуждаваме.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).