Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Джо Байдън: Путин е военнопрестъпник
Автор: Екип Varna24.bg 23:01 / 16.03.2022Коментари (14)967
©
Американският президент Джо Байдън нарече Владимир Путин "военнопрестъпник", тъй като  зверствата в Украйна се увеличават. "Той е военнопрестъпник ", каза държавният глава в отговор отправен от журналист въпрос в Белия дом, съобщава Асошиейтед прес. 

Президентът на САЩ направи изявление в сряда. В началото той благодари на Володимир Зеленски за "страстното му послание", отправено към Конгреса на САЩ по-рано през деня.

"Той беше убедителен и речта му беше значима. Той говори от името на народ, който е проявил забележителна смелост и сила пред лицето на брутална агресия. Смелост и сила, които вдъхновяват не само украинците, но и целия свят", подчерта Байдън.

Американският държавен глава каза още, че руският президент Владимир Путин "причинява ужасяващи, ужасяващи разрушения на Украйна" с бомбардирането на жилищни сгради, родилни отделения и болници.

По време на изказването си в Белия дом Байдън обяви 800 млн. долара допълнителна помощ за сигурността на Украйна. Така общата сума на помощта, обявена само през последната седмица, достига 1 милиард долара.

"Това са директни трансфери на оборудване от нашето министерство на отбраната към украинските военни, за да им помогнем в борбата срещу това нашествие. Благодаря на Конгреса, че отпусна тези средства", каза Байдън.



Още по темата: общо новини по темата: 4521
01.04.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
09.03.2024 »
предишна страница [ 1/754 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Путю Марийкин е рожба на КГБ. А ,както е известно ,тя е комунистическата машина на Сталин и Ленин. Доказани престъпни уроди.
Aнонимен
на 17.03.2022 г.
+2
 
 
Ние си го знаем че Путин е такъв! Знаем и за Ленин ,Сталин и Гочето Димитров... знаем !Сега берем техните демагогии! Днешните ни първинюта превърнали се в капиталисти !
Aнонимен
на 17.03.2022 г.
0
 
 
Я ми кажете ,ако си бяха седяли на гъ*ъ в своята кочина и Украйна не беше си предала ядрените арсенали 1997г. къде щяха да са вашите путюноидници днес ? Дали щеше да им стиска да нападат страна която са признали тогава с границите им. Путин е престъпник заради тази война. Тя е днес. Байдан не е нападнал никой. Предишните да ги бяхте съдили.
Aнонимен
на 17.03.2022 г.
0
 
 
Путин е убиец! Путин е убиец! Путин е убиец!
+1
 
 
Е те тази логика не я разбирам!!! Да не се давала НИКАКВА помощ на Украйна, щото така щяла да свърши войната по-бързо! Гнусна и лицемерна антилогика на размекнат русофилистичен путинофилски мозък!!! Ма, чакайте бе, ми ако пък путиновите ОРКИ се изтеглят войната ще свърши ВЕДНАГА!!! Украинците са си в държавата, никого НЕ са нападали, НИКОГО НЕ са заплашвали и НИКОГО няма да заплашат! Лудият им съсед ги нападна и се изненада, че не ги посрещат с цветя и питка, ама щото видите ли МОЖЕ БИ войната ще свърши по-бързо като ги размажат, останалият свят да гледал от страни как бомбят театри, болници, футболни стадиони, блокове, къщи и други все НАЦИ обекти, НАЛИ??? Честно, посетете психиатър, ако имате такива мисли!!! Иначе, защо пък да свърши по-бързо войната, ако Украйна няма помощ! Напротив, руския танк като знае, че ще получи 2 ракети като се приближи до някой град ще е по-хрисим при преговорите!!! Да не говорим за контранастъпление на украинците....безфлаговите путинови мародери гордо носещи символи като нацистите от ВСВ може бързо да се приберат изпълнили задачата с подвити опашки, там каквато са си измислили!!!
Aнонимен
на 17.03.2022 г.
-1
 
 
Ужас... Тоя да мълчи, защото на целия свят им писна от тях... Все трябва да се мешат във всичко и да внасят смут и раздор във всичко... А накрая ни лук яли ни на лук мирисали... Правят се на ербави шиб*ните американжи, а като им заври яйцето на зафнига бягат на далече...
0
 
 
То пък защото предишните президенти на САЩ са “миротворци” до един. 800 милиона помощ за сигурността = ето ви още 800, за да се поддържа войната. Русия бомбардила това, Русия онова, не знам защо украйнската армия,медиите я представят чиста като сълза, жертва на Русия, след като самата тя започна войната в Донбас. Защо изобщо се стигна до подписването на Минските споразумения, коя беше причината да ги има изобщо? Украйнската армия сипеше фосфор от небето, взривяваше детски градини, училища, болници? Защо за това не се припомня по медиите? Защо се спряха руските медии, а се показва само едната гледна точка?? Отвсякъде мирише на западна пропаганда…..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: