Саша Илич е новият наставник на ЦСКА-София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:39 / 02.06.2022
516
Саша Илич е новият треньор на ЦСКА-София, обявиха "червените" на официалния си сайт. Ръководството на клуба финализира преговорите със сръбския треньор, който ще изведе отбора за първата му тренировка в понеделник. Договорът на Илич е за две години, а в неговия екип ще влязат и четирима асистенти, които ще поемат отделните звена в тренировъчната, кондиционната и аналитична работа. Това са Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович. В близките дни ще стане ясен и окончателният състав на щаба за новия сезон.

44-годишният Саша Илич доскоро бе начело на Чукарички, с който поднесе приятна изненада в сръбската Суперлига, класирайки сензационно скромния тим на 3-то място. Преди това наставникът е работил в различни юношески и младежки национални гарнитури на Сърбия, както и като помощник на Драган Стойкович в репрезентацията на западните ни съседи. Като футболист Илич се превръща в легенда на Партизан, записвайки за белградския гранд цели 20 сезона.

Той е играчът с най-много мачове в историята на "гробарите", а във визитката му личат спечелени 11 шампионски титли и 7 купи на страната. Извън Сърбия, състезателната му кариера преминава в Селта, Галатасарай, Ред Бул Залцбург и Лариса.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).