Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Йорданов: Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от нашите депутати
Автор: Екип Varna24.bg 23:27 / 16.06.2022Коментари (10)1087
©
"Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от нашите депутати". Това заяви Тошко Йорданов пред журналисти в НС. По думите му това се случвало по време на дебата за отстраняването на Минчев. 

"Петков и негови хора продължават да тормозят наши депутати да напуснат групата", каза още Йорданов. 

"Тормозят депутати, плашат ги, ходят като мутри, сядат до наши депутати, пуфтят им, питат ги какво правят там, гонят ги", заяви Йорданов.

"Радостин Василев – чухте записа, в който казва: "Ще дойдат едни хора, да ти попълнят молбата за напускане". Ако Радостин Василев няма договорка да остане министър, той просто щеше да влезе в парламента и Христина да излезе. За да я кара да се разкара, просто иска да вкара някой друг от листата на нейно място", заяви Йорданов.  

"Ако имаше нормален политически процес, ако тези от ПП бяха мъже, щяха да влязат, да си подадат оставките и да започне нов кръг на преговори. Не беше изключено четирите партии отново да създадем правителство", коментира Йорданов.  

Припомняме, че председателят на ПГ на ИТН излезе тази вечер при протестиращите и беше посрещнат с освиркване и напрежение.

"Не знам за какво протестират хората. Ние така или иначе сме подали оставка от коалицията. Има емоции, вероятно искат тази коалиция да продължи. Аз мисля пък, че е вредно. Това, което се случи отвън, ще разочарова едни и мобилизира други", каза Тодоров, предаде Нова телевизия.

"Мисля, че е вредно управлението на Кирил Петков да продължи. Имам поглед отвътре", допълни той.

Емоциите са различни - едни може да кажат браво, едни, че е просташко, смята Йорданов.

Той заяви, че коалиция на ИТН с ГЕРБ и ДПС няма.



Още по темата: общо новини по темата: 741
04.09.2022 »
10.08.2022 »
10.08.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
29.07.2022 »
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.06.2022 г.
0
 
 
Да ма извинява Тошко Африкански, ма от него слушаме само какво направили или ненаправили Киро и промяната. Защо не каже той какво ИТН не направиха като имаха цели 3 опита. Аз ще му напомня, че щяха да изгегъркат Герб, а те накрая се прегърна ха с тях.
0
 
 
Време е Народните представители да разберат, че са Представители на Народа, а не на Слави, Бойко, Доган, или който и да е друг. Не на Гумените печати в Парламента! Не на роботите натискащи копчето по указания на Програмиста!!!
0
 
 
Ще направя една смела прогноза. Ако се стигне до извънредни избори, Слави няма да събере гласове за да прескочи границата даваща му право на достъп до Парламента! Омръзна ми да гледам хора с вид на махаленски поиянки и мутри, да се мотат из Парламента и да се държат така сякаш са в Шоуто на Слави! Герберския електорат, който години наред бе даряван с държавни службички, също трябва да е изтънял, но за сметка на това е ще още по озлобен, та купуването и съответно продаването на гласове ще е на макс. Жалко за този Народ! Единствената ми надежда са онези хора, които снощи спонтанно показаха, че си заслужава да започна да гласувам отново!
+4
 
 
Още един изчекъртан смешник отива в политическите гробища
Aнонимен
на 17.06.2022 г.
0
 
 
Тошко този път е много прав! Слави обяви, че си изтегля министрите заради Македония и че нямало пари в държавата!!! В следващият час Кирчо и Кокорчо правят брутална пресконференция с големия лайномет по Слави и атака да му разбият групата и вземат депутатите!!!! Е, пита се в задачата, ЗАЩО нямаше преговори, защо нямаше обсъждане, защо нямаше убеждаване, ОПИТ дори за постигане на някакво разбирателство! Ето тук ми се вижда НАЙ-странното нещо!!! Кирето сякаш не искаше въобще да влиза в контакт с ИТН, а направо искаше да бутнат правителството му....странна работа, май Кирето се наигра и очаква да си ходи скоро в Канада?
+5
 
 
Какъв избор му остава, като сте безотговорни ??? Приемете бюджета и да отиваме към избори! Дано служебното правителство прояви малко разум да изпратим оръжия на Украйна!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: