Половинката на новия селекционер на националния отбор по футбол е секси фитнес маниачка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:46 / 04.07.2022
8494
В последните дни усилено се спекулира, че новият селекционер на българския национален отбор по футбол ще бъде сърбинът Младен Кръстаич. Той е роден в Зеница през 1974 година, когато градът се намира в Югославия, а сега е част от Босна и Херцеговина. Той обаче винаги се е самоопределял като сърбин. Футболната му кариера преминава през Сента, Кикинда, Партизан, Вердер Бремен и Шалке 04. Като треньор е бил начело на Сърбия, ТСЦ Бачка топола и Макаби" Тел Авив.

Кръстаич е женен за любимата си Любица. Двамата се запознават, когато той е футболист на Партизан и оттогава са заедно. В Сърбия тя е "врло лепа“, и е категорично е в Топ 3 на най-красивите половинки на треньорите по време на световното в Русия, припомня Gong.bg.

Любица, която дари съпруга си с три деца, вече е ѝ баба (б.р. - голямата дъщеря Светлана роди момче). Тя обаче често обича да предизвиква със своите снимки от фитнеси, както и с татуировките си. Има няколко на тялото си, но най-ефектни са тези на едната ръка, каквито има и Пауло Дибала. Младен и Любица рядко се появяват на публични места заедно.

"Ожених се, тя забременя. Чудех се какво ми идва на главата, защото тогава карах "Юго“ (марка автомобил "Застава“) на изплащане, а бях платил само 2 вноски. Успокоих се и заиграх добре, когато дойдоха в джоба ми парите от Германия. Децата се возиха в джип“, разкрива Кръстаич пред "Моцарт спорт“.

Младен има и друг бизнес, освен футбола. Той е производител на ракия. Напитката се казва "Хуберт 1924" и дори вече печели международни конкурси.

Любица пък изобщо не си трае, когато медиите нападат или критикуват Младен. "Младен също е от плът и кръв. За разлика от много хора в него има истинска страст“, казва тя за своя любим.

"Младен не е нощна птица. Харесва да бъде в компания, но в Германия се събираше предимно със сърби. Музиката е неговата любов. Обича да пее. Прави го дори на концерт на Миле Китич“, хвали го Любица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).