Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Не могат да намерят заместничка на Деси Стоянова
Автор: Екип Varna24.bg 11:02 / 05.09.2022Коментари (0)1122
©
Деси Стоянова се оказа незаменима в Би Ти Ви. Въпреки че вече започна свой собствен бизнес, тя ще продължава да работи и в "Преди обед", стана ясно преди дни. Причината за това е, че месеци наред телевизията не успя да намери друга водеща, която може пълноценно да я замести. 

Още в средата на юни Деси Стоянова официално обяви в ефира на Би Ти Ви, че започва собствен бизнес. Тя ще обучава мениджъри, служители и обикновени хора, които могат да й платят, как да говорят убедително и да се представят в подходяща светлина в медиите. Логично е да се смята, че на шефовете си в телевизията звездата е съобщила намеренията си много преди да ги огласи в ефир, така че търсенето на нейна заместница в "Преди обед" би трябвало да е започнало отдавна, пише "Уикенд".

Оказало се е изключително трудно да намерят друга водеща на нивото на Деси Стоянова. Партньорката на Сашо Кадиев е рядък пример за жена, която е еднакво успешна във всички възможни аспекти – тя е изключително умна, трудолюбива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен вид е безупречна. Деси е сред малкото медийни лица в страната ни, които няма за какво да бъдат критикувани, освен, може би, че е малко досадна с вечните си шеги за закъсненията на партньора си Сашо Кадиев.

Както се очакваше, в Би Ти Ви не успяха да намерят достатъчно добра алтернатива за нова водеща. За мястото се спрягаха всевъзможни колежки на Деси, но нито една от тях не може да се похвали с подобен комплекс от качества, съчетани с добър имидж и обществено одобрение. За щастие, тъй като бизнесът на звездата все още е в началото, тя се е съгласила да остане на работа в "Преди обед", а обученията е оставила за свободното си време.

Възможно е от време на време да отсъства от студиото, ако е заета с някой много важен клиент, но като цяло нещата от новия сезон остават, както досега. Деси и Сашо продължават да бъдат екранна двойка. Докога обаче ще е така, не е ясно. Засега бизнесът на Стоянова върви много успешно. Тя вече е провела обучения на някои служители от върховете на големи родни компании. Част от тях дори са оставили на официалния й сайт позитивни отзиви за нейните курсове.

През септември и октомври са планирани и групови обучения, билетите за които също се продават много добре. Ако бизнесът на водещата продължава да се развива със същите темпове, скоро тя едва ли ще може да го съчетава с телевизията и ще трябва да избере едно от двете работни места.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: