Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
БФС наказа жестоко Илиан Илиев, наложи глоба и на клуба
Автор: Стойчо Генов 15:48 / 07.09.2022Коментари (52)987
©
Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозно наказание на Черно море заради различни провинения в мача от последния кръг срещу Септември в София. Варненци ще бъдат без своя треньор Илиан Илиев в 4 поредни двубои, като общата глоба за специалиста е 3200 лева. Освен това глоба е наложена и на клуба заради поведението на феновете.

Ето какво гласи решението на комисията относно пловдивското дерби:

Със забрана за изпълняване на функции: Илиан Илиев - 1 мач и глоба 1200 лв.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК "Черно море" гр. Варна с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За използване на обидни думи към длъжностни лица, на основание чл. 34, ал.1, т.2, т.6, т.9, предложение 3 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва Илиан Илиев – старши треньор на ПФК "Черно море" гр. Варна със забрана за изпълняване на функции за 3 срещи и глоба в размер на 2000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 37
02.06.2023
31.05.2023
15.05.2023
11.05.2023
17.04.2023
09.04.2023
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Неуспешен опит да се хвърли вината само на единия тим. Три дни писаха декларации и реваха като вдовица за шпеков салам, а какво се оказа накрая-пребили служебно лице.
+1
 
 
Всичко си има причина,Числата са дали пари на част от Жълтурците да чупяти хвърлят....Пък те във БФС ще наредят нещата за комфортно гостуване на Лаута без публика.....Ще бием и без публика мишоци !!!
-2
 
 
Не само Лаута Арми, всеки Локомотивец и Пловдивчанин трябва да мели от бой тези жълти Тосковци, помаци гнусни!
0
 
 
Това говеждо Бфс да си върви .Служебно лице било ударено и с какво.Ако ракета го бе ударила по тиквата по добре ли щеше да е. Ако беше убит човек с ракета ???Тоя му е малко .
+1
 
 
По принцип мангалите са скарани с истината и фактите- това е ясна на всички и колкото и декларации да изцръцкат истината е една, а тя е, че Локомотив е организатор на срещата и носи отговорност за безопастното и провеждане! Сега и пристрастие на полицията не можете да предпишете, защото вътрешния министър е локомотивец, тренирал е при вас и не ни симпатизира, за ваше сведение!
+1
 
 
Дори и ТВ се видя,че порицай е ударен от хвърлена счупена седалка.От Локомотив ли счупиха стадиона.Ракетите летяха към публиката на Локомотив.Какви длъжностни лица,чорбата хвърляха какво ли не срещу Ради Здравков и другите длъжностни лица.Няма наказания.Не мога да разбера сабствениците на Локомотив как търпят това.
-2
 
 
Ей цирк балкански какво служебно лице какви пет лева ? те без лишаване от домакинство нас 2 мача? какво тия от ботев са удряли оня пе*ал полицая с чантата с ракетите и са го писали че ние сме го ударили ли ? Папагали долни дано ви се срути нааканания стадион и да си изгиниете в КОматеВУ
+1
 
 
Заради копелето в униформа Иван Елшишки, се стигна до безумни наказания! Сега разбирате ли на какво е способно едно деградирало копеле в униформа?! Ние като общество не трябва да мълчим и толерираме това копеле, трябва да търсим отговори от началниците му-защо все още копелето петни и цапа униформата на българският полицай, до кога този рецидивист ще продължава да тормози български деца и майки, колко поред пъти трябва да вкарва ракети по стадионите, може би докато не бъде убит някой!?!?
+2
 
 
Аз като чета все едно война е имало баси и мача, баси и чудото,да те е страх да идеш на стадиона.....но като гледам май на Локо са повече санкциите,странно казваха че ботевистита са започнали ,а те са влезли след първите 5 минути,кой крив кой прав не се разбра ,но жалко са другите привърженици които не могат да идат един мач да изгледат като бял човек....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: