Олимпийската шампионка Стефка Костадинова ще бъде гост на официалното откриване на модернизираната лекоатлетическа писта в Ямбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 09.12.2022
618
Олимпийската шампионка Стефка Костадинова ще бъде гост на официалното откриване на модернизираната лекоатлетическа писта в Ямбол. Това съобщиха от пресцентъра на Община Ямбол.

Още един дългоочакван и важен за Ямбол проект - ремонтът и модернизацията на лекоатлетическата писта в Ямбол, завършва.

Днес, за да проследят приключването на дейностите, отново на място бяха кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов.

За да тестват настилката и да споделят своите впечатления на място бяха и ямболски лекоатлети, които повече от 30 години чакат да тренират в нормални условия.

Лекоатлетите споделиха, че са доволни от настилката, която е изпълнена с материали на швейцарската фирма "Коника“ - световен лидер в производството на настилки. Разчертаването е направено от лицензиран изпълнител, от Естония.

Официалното откриване на спортното съоръжение ще бъде на 13 декември, вторник, от 13:00 часа. Община Ямбол кани жителите на града да присъстват на събитието!

Сред гостите ще бъдат олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, световна рекордьорка в дисциплината скок на височина и председател на Българския олимпийски комитет - Стефка Костадинова, представители на Министерството на младежта и спорта, ямболски заслужили майстори за спорта, треньори и спортисти.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).