Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мартина, най-голямата любов на Слави: Държеше в златна клетка, постоянно бях под контрол
Автор: Екип Varna24.bg 20:21 / 15.07.2023Коментари (0)10850
©
"Колко е истинската ми любов! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безкрайно, че срещнах моята и очите и сърцето ми бяха отворени да я позная, защото със Слави Трифонов бях като в златна клетка. Не се оплаквам, много научих от него, много ми даде, но явно това не беше моята любов."

Това казва с днешна дата балерината Мартина Огнянова, която вече е взела фамилията на мъжа до нея - Колева.

Красавицата, която развива бизнес с половинката си, вече има две деца и блог, в който споделя лични впечатления, свързани с духовното самоусъвършенстване. За нея връзката със Слави Трифонов е минало, към което не се връща.

"Слави беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. Седем години имах тази връзка. Всичките ми приятелки искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм му интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко - финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения - всеки е в някаква роля, за да изградим "прекрасния свят" и "прекрасния палат", в който живеем, а всички наоколо казват: "Уау, ето го съвършенството, и ние искаме", разказва Мартина в блога си.

"Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората - за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала", продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

"... Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, пълни със сълзи. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам... Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях", изповядва се бившата любима на Дългия.

За началото на връзката си с Коко Огнянова доста е говорила. Той се появява като заместник на треньора й по бокс.

"Вече нещата във връзката ми със Слави бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално. Излязохме веднъж на разходка с Коко и до ден днешен не сме се разделяли", споделя за тогава Мартина.

След раздялата с Дългия тя не само е изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполага, докато е с Трифонов.

"Материалното никога не ме е блазнело. По едно време пазех придобивките си като чанти и бижута от подаръци, но ги продадох, а някои раздадох. Нека други да им се радват", казва с усмивка днес Мартина.

"Какво означава да си успешен? Да имаш пари, власт, да си известен? Според мен смисълът на живота е да сме щастливи, път за това няма, щастието е самият път. Не обичам да слагам етикети на хората. Всеки сам си знае какъв е и какво му е. В твоите очи може някой да изглежда успешен, а вътре в себе си той да се чувства като най-прецакания човек на света и обратното. А с Коко сме едно цяло, той не ми помага, той е част от мен и аз от него", казва балерината, завършила кинезитерапия.

Днес двамата с Коко не спират да демонстрират любовта си. Семейството прекарва повече време на село, но пътува до Стара Загора, където Коко все още тренира бокс. Не живеят в охолство, но твърдят, че за тях това няма никакво значение. Мартина е категорична, че в младия спортист е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света, а историята със Слави е завинаги в миналото, пише Hot Arena.

На въпроса дали се интересува от политика и смята ли да се занимава и с други проекти, Мартина е категорична: "Да, разбира се. Интересувам се доста от политика. Не ми харесва как ни управляват, но и в целия свят не ми харесва как политиците си възприемат мисията. Всъщност не ни управляват политиците, а много по-висши сили. Никой, никой не управлява, а само се самозаблуждаваме и прехвърляме отговорности, плод на нашите страхове", завършва балерината.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: