Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Николай Витанов: И тъй – месец на отшумяване на Големия юруш и начало на затъването
Автор: Екип Varna24.bg 16:14 / 08.09.2023Коментари (0)805
©
Известният математик Николай Витанов направи своята кратка прогноза за случващото се у нас и по света:

Кратка информация за политиката и войната за 08 септември 2023 г.

Днес ще бъда по-кратък, защото имам доста друга работа.

Иска ми се да ви напиша нещо по-весело, но обстановката не е такава. Иска ми се теорията за племето от продажници да е един сън и да не е вярна, но реалността жестоко я потвърждава всеки ден.

Збигнев Бжежински с неговата бруталност илюстрира отлично нещата. Ето ви го за днес

Збигнев Бжежински (ден номер 10)

.....Възможно е в един момент един наистина обединен и мощен Европейски съюз да се превърне в глобален политически съперник на САЩ.....

Следователно, по върховете на европейските държави трябвада бъдат инсталирани елити, такива, че да не позволяват да има наистина обединен и мощен Европейски съюз. Европейският съюз трабва да се превърне кученце на каишка. Теорията за племето от продажници се потвърждава отново. Племената от продажници тлябва да разбиват националните държави, да вършат каквито глупости се сетят, само и само да не реализира идеята, с която Европейският съюз е създаден. За да несе превърне в политически съперник на САЩ.

Следва да се признае, че САЩ са доста успешни в делата по разединението и подчиняването на Европейския съюз. Що се отнася до нас , теорията на продажната племе повелява да се разнебитва държавата колкото се може, за да не може тя да си изпълнява функциите. И после същото това продажно племе да крещи, че няма държава.

Това е положението – невесели размисли на фона на природното бедствие по морето.

Чакаме сценките около общинските избори.

Войната

Всичко си върви според прогнозите.

Теорията тук я знаете. Украйна трявада бъде държана на системи, за да се бие до последния украинец. Няма значение, че ще бъде разсипана, а украинските мъже ще отидат на два метра под земята. Важното е Русия да вземе земя, отровена от обеднен уран и с разрушена инфраструктура. За да не се превърне в империя.

Следствията от това ги гледате всеки ден.

Да напомним прогнозата за украинските загуби от 5-ти септември до края на месеца

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000;

Унищожени танкове - 50;

Унищожени оръдия – 75;

Унищожени бронирани машини – 120.

Руски загуби в жива сила и техника - приблизително 3 пъти по-малки при запазване на сегашната относителна пасивност на руска армия  – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Като гледам как вървят дневните загуби се очаква праизпълнение. Юрдеците реват до несвяст. Като оставим лаймотива – Витанов - грозен, Витанов – глупав, да видим какво реват.

Огромни руски загуби, казват. Руснаците стоят стабилно на фронта и са пуснали няколко месомелачки, които така добре смилат украинската армия, че вече има проблеми с мобилизацията – мобилизира се куцо, сакато, болни, жени и 17-годишни. Няма допълнителна руска мобилизация. Следователно руските загуби не са такива, каквито ни ги изкарва украинската пропаганда.

Пробив на отбранителните линии на Запорожкия участък от фронта, казват. Ако продължа да пия по една бира на ден, ще се пропия, докато този пробив дойде. Няма пробив, няма светкавично настъпление към Азовско море. Има смилане на настъпващите украински части и западна техника. То се и вижда от многобройните клипове из мрежата.

Потресаващо аматьорска пропаганда. Какво стана с ракетата в Константиновка? Вече забравихме за нея, нали така. Защото по стъклата на колите и от погрледите на хората се вижда откъде е дошла. От украинските позиции. Точно за посещението на държавния секретар на САЩ – машшалах, лошите руснаци избиват мирното население. Вой до небето, но само няколко часа, докато се разбра, откъде е дошла ракетата. Аматьорщина. Голи куки за шарани и юрдеци.

Очаква се трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се премилат по фровнавета. Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен потенциял, та Русия като си вземе някаква парче от нея да не може бързо да се превърне в империя. Това е играта. И формиращото се нашенско плече от продажници играе в нея. Иска ми се тази теория да не е вярна, но е вярна. И като така – системата Таракан си гърми (точно според прогнозата). Велик пробив няма (точно според прогнозата за скапването на Големия юруш). Чакаме поредното вундервафе да обърне войната. Много напомня на ситуацията във втората половина на една друга война.

Говори Витанов – мислете с главите си, какво ще правите, ако Украйна загуби войната. И знае Витанов, че те няма да мислят. Те са тук, за да продават националните интереси. Какво ще правят – ще продължат да продават националните интереси. Просто и логично е.

И тъй - септември – месец на отшумяване на Големия юруш и начало на затъването в есенната кал на западното въоръжение. Листата падат, дроновете веждат отлично окопите из горските ивици сред полята. Това се очаква да се отрази сдържащо на настъпателните украински мераци, поради което и очакваните загуби са по-малки.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за коронавируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 411 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 513 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Броят на случаите полека се вдига. Това ви е прогнозирано и виждате, че е така. Засега опасност няма, но все пак, внимавайте, спазвайте дистанция и по-възможност - по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.



Още по темата: общо новини по темата: 4521
01.04.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
09.03.2024 »
предишна страница [ 1/754 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Бум на коклюш в България
Поскъпване на хранителните продукти
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: