Серина Уилямс подкрепи Григор Димитров на полуфинала със Зверев

Автор: Георги Куситасев
Коментари (0)
09:21 / 30.03.2024
1282
Мегазвездата в женския тенис Серина Уилямс подкрепи Григор Димитров в срещата му от полуфиналите на турнира от сериите "Мастърс 1000", който се провежда на твърди кортове в Маями, Флорида.

Добрата приятелка на българина споделяше видеа и снимки по време на целия двубой като накрая проследи и последната точка чрез "story" в Instagram, след което шумно се зарадва на победата на Димитров и класирането му за финал в състезанието.

Носителката на 23 титли от турнири от Големия шлем, както и нейната сестра - Винъс, са близки с родния атлет, като дори в началото на кариерата му при мъжете се говореше, че Серина и Григор имат повече от приятелска връзка.

Междувременно на финала Димитров ще играе с шампиона от Откритото първенство на Австралия и поставен под номер 3 в основната схема Яник Синер от Италия. Той разби бившия номер 1 в света Даниил Медведев от Русия с 6:1, 6:2 в първия полуфинал.

Димитров и Синер имат 3 срещи помежду си като италианецът води с 2 на 1 победи. Финът е утре вечер.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).